Jeg fandt i dag denne artikel.
Det bliver spændende at høre hvad de har fået ud af det, ved slutningen af 2015 :)
http://www.teknologisk.dk/ydelser/danskernes-koed-suppleres-af-svampe-tang-og-alger/35445
Hjerteligt velkommen til denne blog. Denne sides skribenter har et stort ønske om at støtte og vejlede folk, som overvejer at blive vegetar, veganer eller spise mindre kød. Vi ved, at det kan være en stor og svær beslutning og har derfor fuld forståelse, hvis du er frustreret. Kig lidt rundt på bloggen og send os evt. en mail hvis du har spørgsmål. Du kan benytte: bellacci@outlook.dk Siden er 100 procent økonomisk og politisk uafhængig! Velkommen!
Interessant artikel. Jeg er forbavset over at tang skulle være en proteinkilde. Jeg kender det kun fra sushi som jeg synes er ulækkert. Hvis det viser sig at tang virkelig er til noget, hvad kan man så lave af mad med tang, der altså ikke er sushi? Desuden ser jeg aldrig tang i butikkerne, så hvor i alverden skulle man få fat i det?
SvarSletKære anonym.
SvarSletSe venligst mit nye blogindlæg. Jeg har valgt at lave et svar til dig, i form af et blogindlæg, da det er et supers spændende emne, som jeg synes kræver lidt fordybelse.
Mvh. Marco.