søndag den 26. oktober 2014

Spændende projekt.

Jeg fandt i dag denne artikel.

Det bliver spændende at høre hvad de har fået ud af det, ved slutningen af 2015 :)

http://www.teknologisk.dk/ydelser/danskernes-koed-suppleres-af-svampe-tang-og-alger/35445

2 kommentarer:

  1. Interessant artikel. Jeg er forbavset over at tang skulle være en proteinkilde. Jeg kender det kun fra sushi som jeg synes er ulækkert. Hvis det viser sig at tang virkelig er til noget, hvad kan man så lave af mad med tang, der altså ikke er sushi? Desuden ser jeg aldrig tang i butikkerne, så hvor i alverden skulle man få fat i det?

    SvarSlet
  2. Kære anonym.
    Se venligst mit nye blogindlæg. Jeg har valgt at lave et svar til dig, i form af et blogindlæg, da det er et supers spændende emne, som jeg synes kræver lidt fordybelse.

    Mvh. Marco.

    SvarSlet