tirsdag den 11. november 2014

Happycow en guide til vegetariske/veganske spisesteder i hele verden.





Hvis du  lever som plantespiser, så kender du det allerede !  Du er på besøg hos familien, vennerne eller bekendte, og maden kommer på bordet ! Du skal nu til at svare på en endeløs række af spørgsmål og mødes af en del konfronterende holdninger:"får du protein nok ?", "Veganere får altså ikke nok jern!", "Du skal altså drikke mælk for at få kalk !, "Hvad mener du så som om stenalderkost, de har fat i noget ikke ?","Du spiser da fisk ikke ?, hvad med sushi ?", "Får du nok omega fedtsyrer, det tror jeg altså ikke!", "Kylling kan du vel spise?, det er sundt og magert !"

 Når du så sidder der, ved middagsbordet, og spejder desperat efter noget du kan spise, og er blevet lidt træt af alle spørgsmålene, hvad skal du så gøre ?

Hjælpen er nær !

www.happycow.net er den perfekte guide uanset hvor i verden du befinder dig. Om du er veganer, vegetar eller raw foodie, HappyCow kan hjælpe dig. HappyCow er  enkel at bruge, og der er mulighed for at vælge forskellige søge parametre. "Show nearby listings" afslører om der er plantebaserede spisesteder lige i nærheden af hvor du opholder dig. Restauranter som er "veg friendly" bliver også vist. Og du  får en indikation af prisniveauet de forskellige steder. Du kan  også  søge på butikker, som har vegetariske og veganske varer på hylderne. Når du har spist et sted, som er listet på HappyCow, kan du skrive en anmeldelse og uploade dine billeder.,og dermed hjælpe andre når de skal finde et spisested. Du kan endda oprette din egen favoritrestaurant, hvis den ikke er der.

Happycow har også en app til din smartphone, den koster penge at downloade. Hvis du ikke vil betale for det, så kan du stadig bruge browseren på din smartphone, til at finde et egnet sted,  når du er på farten.

På youtube har HappyCow en kanal,. Kanalen bliver ikke opdateret så tit, men der er et par videoer som bestemt er underholdende, blandt andre som optræder kan nævnes: Dr. Greger, Matt Damon og Darryl Hannah.

PSH

2 kommentarer:

  1. Tak for et spændende indlæg!

    Jeg kendte ikke til Happy cow.
    Kan se man også selv kan tilføje steder. Super!
    Der mangler lige et par gode steder her i Odense :)

    SvarSlet
  2. Super fedt:) Den viser også helsekostbutikker. Ku´ ikke være bedre. Tak:)

    SvarSlet